- Odkryj UWM
Wsparcie i rozwój studentów
RADIO UWMFM
Poznaj UWM
- Studia podyplomowe
- Co? Jak? Kiedy?
CO?
- Kierunki I stopnia i jednolite magisterskie
- Kierunki II stopnia
- Nowe kierunki od 2023 roku
- Erasmus
Nie czekaj! Wybierz UWM
Wczytywanie strony...
Zdobądź wszechstronną wiedzę z zakresu zaawansowanych technik projektowania, symulacji i optymalizacji operacji w technologiach oraz systemach w produkcji rolniczej i przetwórstwie rolno-spożywczym. Naucz się wykorzystywania systemów satelitarnych i technik informatycznych w sterowaniu produkcją oraz eksploatacją maszyn i urządzeń. Poznaj również zasady zarządzania i kierowania produkcją i usługami w systemie produkcji indywidualnej oraz zbiorowej, a także wdrażania innowacyjności ze szczególnym uwzględnieniem bezpieczeństwa pracy i jakości produktów. Inżynieria w produkcji rolno-spożywczej drugiego stopnia na UWM – i co dalej? Po ukończeniu inżynierii w produkcji rolno-spożywczej drugiego stopnia możesz pracować w:
|
INŻYNIERIA PRECYZYJNA W PRODUKCJI ROLNO-SPOŻYWCZEJ Forma studiów: stacjonarne Poziom studiów: drugiego stopnia, magisterskie, 3 semestry
|
Misją Uniwersytetu Warmińsko-Mazurskiego w Olsztynie jest wszechstronna działalność na rzecz rozwoju kształcenia wysokiej jakości absolwentów i kadr naukowych, realizacji badań naukowych dostosowanych do potrzeb gospodarki regionu i kraju oraz wzbogacania kultury narodowej.
Uniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie zastrzega sobie prawo wprowadzenia bez uprzedzenia zmian danych zawartych na niniejszej stronie. Wszelkie informacje umieszczone na stronie nie stanowią oferty w rozumieniu Kodeksu Cywilnego.
Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies. Odwiedzając naszą stronę bez dokonania zmian ustawień swojej przeglądarki, wyrażasz zgodę na wykorzystanie przez nas plików cookies w celu ułatwienia korzystania z serwisu.