PORTAL REKRUTACYJNY
Wydział Nauki o Żywności

Menedżer jakości i bezpieczeństwa żywności

Forma studiów podyplomowych: niestacjonarne
Czas trwania: 2 semestry
Wysokość czesnego: 3 990 zł
Liczba godzin dydaktycznych: 196
ECTS: 60
image
image

Organizacja toku studiów podyplomowych

Zjazdy w systemie niestacjonarnym – 10 zjazdów sobotnio-niedzielnych (sob. 8.30-19.00, niedz. 8.00-15.30) w cyklach miesięcznych. 

Warunki ukończenia studiów podyplomowych i wydania świadectwa

Zaliczenie ćwiczeń i wykładów, napisanie pracy końcowej, zaliczenie testów, uregulowana opłata za czesne i za świadectwo ukończenia studiów podyplomowych.

Kierownik studiów

dr inż. Waldemar Dzwolak

Sekretarz

dr inż. Michalina Gałgowska
Wydział Nauki o Żywności, Katedra Mleczarstwa i Zarządzania Jakością ul. M. Oczapowskiego 7, 10-719 Olsztyn; pokój nr 126 i 128
image
image
image

Zapisz się na studia!