PORTAL REKRUTACYJNY
Wydział Nauki o Żywności

Zarządzanie produkcją i procesami w przemyśle spożywczym

Forma studiów podyplomowych: niestacjonarne
Czas trwania: 2 semestry
Wysokość czesnego: 4 500 zł
Liczba godzin dydaktycznych: 215
ECTS: 30
image
image

Organizacja toku studiów podyplomowych

Zjazdy realizowane w systemie niestacjonarnym (10 zjazdów, sobota i niedziela), hybrydowo (22 godziny zdalne i 193 godziny stacjonarne). Częstotliwość zjazdów: średnio, co cztery tygodnie.

Warunki ukończenia studiów podyplomowych i wydania świadectwa

Warunkiem uzyskania świadectwa ukończenia studiów podyplomowych będzie zaliczenie na ocenę lub zaliczenie bez oceny przedmiotów ujętych w planie studiów. Absolwent otrzyma świadectwo ukończenia studiów podyplomowych „Zarządzanie produkcją i procesami w przemyśle spożywczym” po uzyskaniu pozytywnej oceny końcowej, obliczanej jako średnia arytmetyczna z ocen uzyskanych z zaliczeń poszczególnych przedmiotów. Formy zaliczenia będą realizowane zgodnie z wykazem zawartym w planie studiów podyplomowych.

Dodatkowe informacje

Zajęcia zdalne odbywają się przy użyciu komunikatora Moodle i/lub MS Teams. Absolwenci uzyskują dodatkowe certyfikaty związane z realizacją niektórych przedmiotów nauczania.

Kierownik studiów

dr inż. Waldemar Dzwolak

Sekretarz

dr inż. Bogdan Dec
Wydział Nauki o Żywności, Katedra Mleczarstwa i Zarządzania Jakością ul. M. Oczapowskiego 7, 10-719 Olsztyn
image
image
image

Zapisz się na studia!