PORTAL REKRUTACYJNY
Wydział Rolnictwa i Leśnictwa

Przetwórstwo rolno-spożywcze w gospodarstwie rolnym

Forma studiów podyplomowych: niestacjonarne
Czas trwania: 2 semestry
Wysokość czesnego: bezpłatne
Liczba godzin dydaktycznych: 247
ECTS: 70
image
image

Organizacja toku studiów podyplomowych

Planowane terminy zjazdów:

  • I semestr – zajęcia 20-22.09.2024 / 15-17.11.2024 / 29.11-01.12.2024 / 13-15.12.2024 / 10-12.01.2025,
  • II semestr – zajęcia 14-12.02.2025 / 07-09.03.2025 / 21-23.03.2025 / 04-06.04.2025.

Warunki ukończenia studiów podyplomowych i wydania świadectwa

  • uzyskanie wymaganych zaliczeń oraz obrona pracy;
  • obecność na min. 80% zajęć.

Kierownik

dr hab. inż. Katarzyna Brodzińska

Sekretarz

dr inż. Agnieszka Bęś
image
flaga
logo
image
image

Zapisz się na studia!